card-default

Cecilie Sæther

Partner / Backoffice / Medhjelper

Cecilie Sæther havnet i eiendomsmeglerbransjen ved en tilfeldighet, men oppdaget kjapt at hun stortrivdes blant eiendomsmeglere. Hun er utdannet innen markedsføring og grafisk design, og har tidligere jobbet både som markedsassistent og grafisk designer. Dette gir henne en unik kompetanse innen boligbransjen, som gir deg som kunde det lille ekstra.

Cecilie har et øye for form og farge. Hun er interessert i interiør og design, og hun synes både innredning og oppussing er gøy. Som medhjelper på Eie Kongsvinger kan hun både jobbe med eiendom, og interiør. Hun er både født og oppvokst i Vinger og mener det beste med å bo her er roen og tryggheten, naturen og godt kultur- og idrettstilbud. På fritiden går tiden til familien og spesielt hennes to barn.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: