card-default

Charlotte Andersen

Trainee

Charlotte Andersen er født og oppvokst på Askøy, og har senere bosatt seg i Bergen Vest. Kombinert med meglerstudiet og fulltids jobberfaring hos EIE eiendomsmegling, har hun fått en enorm interesse for eiendom og salgsfaget. Hun er svært opptatt av å skape kvalitet, resultater og gode kundeopplevelser. Hun møter alltid med et smil, engasjement og en lidenskap for det hun jobber med.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: