card-default

Charlotte Schjeldsøe

Jr. Partner | Eiendomsmegler

Charlotte er en hardtarbeidende kvinne med stor ståpåvilje og det er dette som har sørget for at hun har lagt bak seg 7 år med erfaring som eiendomsmegler, fagansvarlig og salgsleder. Charlotte er født og oppvokst i Bergen, men etter søken om nye utfordringer valgte hun å bosette seg i Oslo og har nå god kjennskap til byen. Charlotte er et trygt valg og sørger alltid for å få fornøyde kunder noe utallige boligsalg kan støtte opp om.

"Det er viktig at alle ledd i prosessen er gjennomført med perfeksjon fra A til Å, det er slik man oppnår høyest mulig resultat i en hver salgsprosess. Min erfaring, sosiale ferdigheter, tilgjengelighet og ståpåvilje, i tillegg til de beste samarbeidspartnerne, gjør at dette blir et faktum!"Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: