card-default

Christian Bolstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Christian har bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi fra handelshøyskolen BI. Han er født og oppvokst litt utenfor Drammen og har derfor god lokalkunnskap både i og utenfor Drammen by.

Mange vil beskrive han som sosial og omgjengelig. Han er engasjert i sitt arbeid og alltid tilgjengelig.

Under studietiden har han bodd og jobbet ulike steder i landet, hvor fellesnevner for jobbene har vært at han alltid har jobbet med mennesker. Christian mener at medmenneskelighet og god kommunikasjon skaper tillit og trygghet som er nøkkelen til en vellykket salgsprosess. Med et ungt pågangsmot vil han strekke seg langt for å oppnå best mulige resultater for alle parter.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: