card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Christian Thordén Salvesen har jobbet som eiendomsmegler i Asker i 15 år og har solgt boliger i de aller fleste gatene i Asker. Han har i 10 år hatt det faglige ansvaret for kontorene hvor han har jobbet og levert gode salgsresultater. Han har tidligere jobbet i Krogsveen og DNB. Han ble i 2016 partner i Eie Asker og overtok fagansvaret også her.

Christian er bosatt på Vettre og har unik lokalkunnskap om hele Asker som er det området hvor han selger mest. Han brenner for å gjøre både kjøper og selger fornøyde og ligger alltid i toppen på kundetilfredshet. Han mener blant annet en strukturert salgsprosess, målrettet arbeid og tilgjengelighet ligger bak de gode salgsresultatene.

Fritiden tilbringes helst med familien, enten på utflukter i nærområdet, på fjorden, fjellet eller til andre reisemål.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.