card-default

Edin Ljajic

Eiendomsmegler MNEF

Edin Ljajic er tidligere landslagsspiller i håndball, derav hans velutviklede konkurranseinstinkt. Han har mer enn 15 års erfaring som eiendomsmegler og mer enn 1000 solgte eiendommer på samvittigheten. Det innebærer alt fra hytter i Kragerø-skjærgården via leiligheter og eneboliger til store kontorbygg.

Edin er en 24/7-megler, han er alltid på og alltid tilgjengelig – og er klar for boligsalg og kjøp når og hvor som helst.

- Som eiendomsmegler forvalter man kundens største materialistiske verdier. Derfor er det viktig å ivareta oppdraget på best mulig måte, sier Edin. Det viktigste for meg er at mine kunder er 100% fornøyd. Jeg lever av fornøyde kunder og mitt mål er alltid at kunden skal bli så godt fornøyd, at de anbefaler meg videre.

«Godt gjort er bedre enn godt sagt», sier Edin med et smil. Kanskje derfor kundene hans anbefaler han på det varmeste.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.