card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner

Eirik Løvseth har studert livet, pedagogikk og veiledning. Han har tidligere jobbet med opplæring, salgsledelse, endringsledelse og personal HR. Han viste seg å være god på både salg og mennesker, og ble dermed anbefalt til eiendomsmegleryrket. I dag er han megler og daglig leder på Eie Lillestrøm.

Eirik er alltid 100 prosent tilstede. Både som daglig leder og som megler er han god på å følge opp i alle ledd. Han leverer gode resultater, og sørger for at kundene hans føler seg trygge gjennom hele boligprosessen. I tillegg er han utadvendt og har en god dose humor. Velger du Eirik som din megler, kan du føle deg trygg på at denne mannen ikke gir seg før han har sikret den beste mulig prisen for din bolig.

På fritiden bruker Eirik helst tiden på båt, på reise eller på fjellet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: