card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmegler / Partner

Elisabeth har over 20 års erfaring med salg innenfor ulike bransjer, i tillegg til at hun er utdannet fotograf, interiørkonsulent og eiendomsmegler.

Som eiendomsmegler liker jeg å være tilgjengelig for kundene mine, finne løsninger og ivareta alle parter gjennom hele prosessen. Der mange fokuserer på hva som er feil med huset, liker jeg å vise mulighetene.

Jeg har øyne for detaljer, og kommer gjerne med innredningsforslag som er med på å fremheve det beste med din bolig. For meg er det viktig å ivareta sjelen i boligen og jobbe rundt denne.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: