card-default

Ellen Maxine Onsum

Eiendomsmegler MNEF | Partner | Daglig leder

Ellen Maxine Onsum har mer enn 24 års erfaring som eiendomsmegler og er spesialist på alle typer transaksjoner herunder arv, skilsmisse, dødsbo, rettoppnevnelse, vergemål, fremtidsfullmakt, prosjektsalg i større og mindre nybyggprosjekter og ordinære salg. Hun kan også bistå med E-takst og verdivurdering. Hun har bistått boligselgere i over 1.500 boligsalg, og hatt like mange budrunder. Ellen har vært en foretrukket megler ved boligsalg for andre eiendomsmeglere når de skal selge egen bolig.

Ellen er født og oppvokst i på Ullern i Oslo og er meget godt kjent både i Oslo og Asker og Bærum. Hun er oppvokst og bor fortsatt på Bestum, Ullern. Hun har etter lang erfaring solgt boliger i hele Stor-Oslo og Viken fylke. Hun er meget kompetent og trygg i sin utførelse av eiendomsmeglingen. Her får du skreddersøm!

Ellens kunder beskriver henne som Profesjonell, Trygg, Rask, Ryddig og Ekstremt Tilgjengelig og Anbefaler henne på det varmeste.

https://www.linkedin.com/in/ellen-maxine-onsum/Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: