card-default

Even Lexander

Eiendomsmeglerfullmektig | Partner

Even Lexander er født og oppvokst i Bergen Vest. Han kjenner dermed området som sin egen lomme og har meget gode lokalkunnskaper. Han har en ekstrem drivkraft og gjør alltid det lille ekstra for å skape det beste resultatet. Å jobbe i Eie ble dermed det naturlige valget.

Even setter alltid andre foran seg selv og er opptatt av å skape gode opplevelser for kundene sine. Han har en stor respekt for tilliten han får fra kundene sine og gjør alt i sin makt for å gjøre prosessen mest mulig behagelig for alle parter.

Med Even som megler får du en dedikert eiendomsmegler som aldri gir seg før du har fått den beste prisen og det beste resultatet for ditt boligsalg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

3

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
70

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Cecilie, desember 2022

Det var aldri noen tvil når vi skulle velge megler og Even leverte enda høyere enn forventningene. Utrolig fornøyd med oppfølging rundt klargjøring av bolig før salg og underveis i salgsprosessen. Boligen ble solgt etter første visning til en svært god pris godt over prisantydning! Anbefales varmt videre til alle som ønsker en god oppfølging og klargjøring for å få presentert boligen på best mulig måte.

Sofie, november 2022

Jeg ønsker å takke Even Lexander fra EIE eiendomsmegling for en helt formidabel jobb; Even har stått på både morgen og kveld, og hele prosessen har gått på skinner takket være ham. Leiligheten min ble solgt til en meget tilfredsstillende pris, og jeg bøyer meg i støvet for Even som har vært på ballen fra befaring til salg! Dersom du skal selge bolig, er det ingen tvil om hvem du bør velge som megler.

Susanne, oktober 2022

Even Lexander, for en megler! Tusen takk for raskt salg av vår bolig. Solgt etter første visning til prisrekord i borettslaget. Vi bøyer oss i støvet! For en imponerende salgsstrategi og imponerende jobb i budrunden. Vi visste at vi gjorde et godt valg når vi valgte Eie og Even Lexander som vår megler. Tusen takk igjen for din profesjonalitet og tilgjengelighet.

Maya, september 2022

Ved salget av min første leilighet, valgte jeg Even Lexander hos Eie som min megler. Bedre valg kunne jeg ikke tatt! Hele prosessen har vært så behagelig, med en jordnær, trygg og dyktig megler som står på døgnet rundt for sine kunder!

Jørn, august 2022

Jeg valgte Even som megler for salget av min leilighet i Sandviken. Først og fremst må jeg få si tusen takk, Even! Du har stått på sent og tidlig, tydelig i kommunikasjon, serviceminded og pliktoppfyllende gjennom hele prosessen fra befaring til salg. Boligen ble solgt etter første visning til rekordpris i Sameiet sammenlignet med tilsvarende størrelse. Skal du selge, velg Even! Skal du kjøpe, velg en av Even sine salgsobjekter!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: