card-default

Even Lexander

Trainee

Even Lexander er født og oppvokst i Bergen Vest og kjenner området som sin egen lomme. Even har alltid ønsket å bli eiendomsmegler og er opptatt av god kvalitet når det kommer til presentasjon. Eie ble dermed det naturlige valget. Han har en ståpåvilje som få og gjør alltid sitt ytterste for at kunden skal bli 100% fornøyd gjennom hele prosessen.

"Jeg har alltid hatt en stor interesse for eiendom og jeg elsker å jobbe med mennesker. Jeg er stolt over å være en del av Eie-teamet og vil alltid gjøre mitt ytterste for å gjøre mine kunder fornøyd."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: