card-default

Even Lexander

Eiendomsmeglerfullmektig | Jr. Partner

Even Lexander er født og oppvokst i Bergen Vest. Han kjenner dermed området som sin egen lomme og har meget gode lokalkunnskaper. Han har en ekstrem drivkraft og gjør alltid det lille ekstra for å skape det beste resultatet. Å jobbe i Eie ble dermed det naturlige valget.

Even setter alltid andre foran seg selv og er opptatt av å skape gode opplevelser for kundene sine. Han har en stor respekt for tilliten han får fra kundene sine og gjør alt i sin makt for å gjøre prosessen mest mulig behagelig for alle parter.

Med Even som megler får du en dedikert eiendomsmegler som aldri gir seg før du har fått den beste prisen og det beste resultatet for ditt boligsalg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: