card-default

Fernando Gomez

Eiendomsmegler / Daglig leder

Fernando har jobbet som megler siden 2006, og har dermed lang fartstid i bransjen. Han har erfaring med salg av alt fra små leiligheter til større prosjekter. Hos oss på Eie Skedsmokorset er han daglig leder og står også for alt av det overordnede ansvaret, ved siden av meglingen.

Han mener tilgjengelighet og oppfølging er viktige faktorer i en salgsprosess, og gjør alltid det han kan for at akkurat du som kunde skal bli fornøyd.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: