card-default

Gard Svendsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Med 19 års praksis i eiendomsmarkedet og salg av alle eierformer er Gard Svendsrud en allsidig, erfaren og resultatbevisst partner du kan stole på i boligprosessen. Salg av bolig er sannsynligvis noe av det viktigste du vil gjøre i livet og i en slik prosess er det mange følelser, økonomiske resultater som er viktige og en god porsjon psykologi som er i sving. Da er det helt avgjørende å ha en trygg og erfaren person som kan lede deg gjennom prosessen på en tydelig og god måte.

Å vite hva kjøper ønsker og tenker er nøkkelen til et godt resultat for deg som selger og skaper en begeistring rundt en innviklet prosess.

Gard er også fagansvarlig på kontoret, og med han skal du føle deg trygg på at du er ivaretatt på alle måter og at du har en faglig sterk person du kan overlate jobben til. Kombinasjonen av dette og Eie sitt konsept er de verktøyene som er helt avgjørende for at du skal sitte igjen med et godt resultat.

Gard gleder seg til å høre fra deg, overalt jobben til en profesjonell og sammen skal dere få til en minneverdig og solid prosess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: