card-default

Geir Kristian Ødegård

Eiendomsmegler / Partner

Geir Kristian Ødegård har jobbet som Eiendomsmegler i Ålesund fra 2012. Før det jobbet han i Oslo.

Dette har gitt en bred kompetanse innen salg av alle typer eiendommer.

Geir Kristian blir beskrevet som en megler som er dyktig, seriøs, punktlig, nøye, kvalitetsbevisst, utadvendt, ærlig og direkte.

Han er utrolig opptatt av at kundene skal få en god opplevelse i salgsprosessen fra A-Å og han setter alltid kundene sine i hovedfokus. I 2015 scoret han høyest på eiendomsmeglerguiden som Ålesunds mest populær megler i form av kundetilbakemeldinger.

Tiden går for det meste til jobb, men på fritiden liker Geir Kristian å trene på Sprek 365, samt turer på fjellet på vår/sommer og langrenns turer på vinteren. Ellers liker han å være med familie og venner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: