card-default

Geir Mortensen

Daglig leder EIE advokat

Geir har jobbet med forretningsutvikling, salgsutvikling, ledelse og strategi i flere store selskaper i ulike bransjer, hvorav de siste fem årene for Arntzen de Besche Advokatfirma før han startet som daglig leder av EIE advokat.

Som daglig leder av EIE advokat har Geir ansvaret for rekruttering av advokater, rekruttering av franchisetakere, videreutvikle franchisekonseptet, skape synergi med EIE eiendomsmegling og oppfølging av franchisetakere.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: