card-default

Grunde Skillebekk

Partner | Eiendomsmegler

Grunde Skillebekk har jobbet i eiendomsmeglingsbransjen siden 2013 og har solgt alle typer boliger i alle prisklasser. Meglerkarrieren startet i byen mellom de syv fjell før han flyttet hjem og startet på eventyret i hovedstaden. På disse årene har han rukket å tilegne seg bred erfaring, og har en rekke gode salg og prisrekorder på CVen.

Skillebekk har forhandling i blodet, og allerede som 13-åring startet han karrieren innenfor salg. Den gode erfaringen innenfor salg og kundeservice har sørget for et suverent grunnlag som eiendomsmegler. En ting Skillebekk er fullstendig klar over er at resultatet man får ved et boligsalg er 100% betinget av jobben og kvaliteten man legger ned i forkant. Av sine kunder beskrives han som dedikert, trygg, imøtekommende og profesjonell. I tillegg er Skillebekk svært grundig i sitt arbeid og alltid tilgjengelig for både selger og kjøper. Dette sørger for at prosessen med han som din megler er sømløs og du som kunde kan være sikker på at dine interesser ivaretas på best mulig vis.

Skillebekk lever etter utsagnet «en eiendomsmegler er aldri bedre enn sitt siste salg», noe som sørger for at han alltid er påskrudd og jakter de beste prestasjonene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: