card-default

Grunde Bergan Skillebekk

Eiendomsmegler | Partner | Daglig leder

Med sine snart 10 år som megler, er Grunde blitt en av våre mest erfarne meglere. Han har flere hundre boliger i sin portefølje, og har opparbeidet seg et godt renommé.

Grunde tar alle signeringer som en stor tillitserklæring og forvalter alle boligene deretter. Av sine kunder beskrives han som en trygg og kompetent rådgiver, som er svært dedikert til jobben sin.

Som megler er han opptatt av en sømløs prosess, og er derfor til enhver tid oppdatert på endringer i markedet – enten det handler om lovendringer eller trender. Dette gir en enorm trygghet til deg som kunde – du vet at boligen din er i de beste hender.

Grunde lever etter utsagnet «en eiendomsmegler er aldri bedre enn sitt siste salg», fordi han mener det er avgjørende å hele tiden gjøre sitt aller beste og være et steg foran.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: