card-default

Haavard Skare

Næringsmegler

Haavard er daglig leder og partner i Eie Næringsmegling som har sitt virksomhetsområde fra Oslo i nord til Agder i sør. Han har solid erfaring innen eiendomsutvikling, forvaltning og drift av næringseiendom. Haavard har arbeidet med internasjonale, toneangivende aktører innen eiendom med hovedvekt på segmentene kjøpesenter, byutvikling og næringsparker.

Eie Næringsmegling er et komplett og kompetent eiendomshus innen næringseiendom. En ekstra trygghet for våre kunder er at Eie Advokat bistår oss i juridiske komplekse forhold.

Vår aktive rådgivende rolle bidrar til å skape gode eiendomsverdier for våre kunder gjennom alle ledd i verdikjeden innen eiendomsutvikling, forvaltning/utleie og eiendomstransaksjoner.

Haavard er også en aktiv friluftsmann. Benytter både skjærgården og fjellet ofte. De beste stundene mine er når fjellturen er unnagjort, enten på ski eller til fots, og familien er samlet rundt bålpanna fra Espegard og deler gode opplevelser. Da er det kvalitetstid. Jeg sier ofte: "den beste tiden min er den jeg deler med andre".Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: