card-default

Hans-Petter Strømsaas

Partner

Hans Petter kom ved tilfeldigheter inn i eiendomsmegleryrket. ''Plutselig'' hadde han kjøpt meglerkontor sammen med kollegaen, Knut. Han har jobbet med oppgjør, og driver nå med backoffice. Han gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag.

Han beskriver kollegaene sine som svært hyggelige, og mener at miljøet er helt fantastiske på Eie-kontoret.

På fritiden er det reise som står øverst på listen. Selvfølgelig bruker han også ekstremt mye tid sammen med venner og familie. Det beste er å kunne kombinere reising med nettopp venner og familie.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: