card-default

Hans Westby

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Hans er en skikkelig Nøtterøy gutt, og bor på Nøtterøy. Han har jobbet i fjorten år som eiendomsmegler og formidler både prosjekt og bruktboliger.
Det var en tilfeldighet som gjorde at Hans startet som megler. Han jobbet i kassa på en lokal bensinstasjon. Og fordi han ga ekstra god service og var ''på'' , ble han tilbudt å starte meglervirksomhet i Bergen. Som sagt, så gjort. Hans dro til Bergen og åpnet eiendomsmeglerkontor. Lengselen tilbake til Vestfolds skjærgård ble likevel for stor, så han returnerte og ferdiggjorde studiene mens han arbeidet som megler.
Hans er svært fornøyd med valg av yrket fordi det er fleksibelt og preget av mye frihet og egeninnsats. Han er glad i å holde befaringer og visninger, og føler at han får brukt mange sider av seg selv.
Når han ikke er på jobb tilbringer har tiden sin med barna sine. Fritid har han ikke for mye av, men han liker fjellet om vinteren og livet til sjøs om sommeren. Musikk og gode konsertopplevelser gir ham også godfølelsen.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.