card-default

Hans Westby

Eiendomsmegler MNEF

Hans er en skikkelig Nøtterøy gutt, og bor på Nøtterøy. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 2006 og formidler både prosjekt og bruktboliger.
Det var en tilfeldighet som gjorde at Hans startet som megler. Han jobbet i kassa på en lokal bensinstasjon. Og fordi han ga ekstra god service og var ''på'' , ble han tilbudt å være med å starte meglervirksomhet. Som sagt, så gjort. Hans er svært fornøyd med valg av yrket fordi det er fleksibelt og preget av mye frihet og egeninnsats. Han er glad i å holde befaringer og visninger, og føler at han får brukt mange sider av seg selv.
Når han ikke er på jobb tilbringer har tiden sin med barna sine. Fritid har han ikke for mye av, men han liker fjellet om vinteren og livet til sjøs om sommeren. Musikk og gode konsertopplevelser gir ham også godfølelsen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: