card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

Harald Hauge ønsket en jobb hvor resultater, konkurranse og samarbeid mellom mennesker er viktig. Etter å ha spilt fotball på heltid i flere år, fant han drømmeyrket i eiendomsmegling og har meglet i 10 år.

Harald er født og oppvokst på Romerike, og har derfor god kunnskap om boligmarkedet her. Han har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er viktig avgjørelse i menneskers liv, og gjør alltid sitt ypperste for å sikre en trygg og god bolighandel. Enten det er små leiligheter eller store eneboliger, gir han alltid 100 prosent.

På fritiden er det fire stikkord som går igjen; trav, fotball, boksing og mat. Han kunne ikke levd uten datteren sin eller Jarlsberg Grand Prix.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: