card-default

Hege Hafnor

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Hege sier det var mange tilfeldigheter som førte til at hun ble eiendomsmegler. Spesielt var det muligheten til å få en spennende jobb der hun kunne treffe mange mennesker som trigget henne. Hun synes det er tilfredsstillende å gjøre en god jobb med fornøyde kunder.

Hege er svært kunnskapsrik og tar alltid med seg det gode humøret når hun drar på jobb. Hun har jobbet som eiendomsmegler i over 30 år, og bor i det samme området som hun jobber i. Med andre ord kjenner hun både faget og lokalområdet like godt som seg selv.

På fritiden er det familie og venner som er det viktigste for henne. Hege innrømmer at jobben er en livsstil og at det også blir en del jobbing på fritiden.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: