card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hege Jøldal har lang erfaring fra eiendomsbransjen, hvor hun har jobbet siden 2001. Hun er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og ble i 2007 godkjent megler av Finanstilsynet. Hege har bred erfaring innenfor både megling, prosjektsalg og oppgjør, samt forvaltning av næringseiendom. Hun er født og oppvokst i Asker, og har derfor svært god lokalkunnskap om kommunen og områdene rundt.

Kjøp og salg av eiendom er den største investeringen de fleste gjør i løpet av livet, og Hege forvalter dette ansvaret gjennom grundighet, faglig dyktighet og entusiasme. Gjennom tett oppfølging av alle parter og interessenter, skaper hun en tillit som legger grunnlaget for trygge og gode salgsprosesser.

Hege vet hvor viktig det er å tilrettelegge og presentere din bolig på en slik måte at den rette kjøpergruppen oppdager den og er villig til å starte forhandlinger om kjøp. Hun finner den ene som er villig til å betale litt mer enn alle andre, fordi akkurat din bolig er et annet menneskes drøm.

Hver kunde og hvert oppdrag er unikt, og Hege jobber hardt for at hun alltid skal være en investering som gir merverdi for alle kunder og oppdragsgivere. Det aller viktigste for Hege er at kundene er 100% fornøyde, og at de sitter igjen med et godt resultat og en god følelse etter salget.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: