card-default

Helen Gundersen

Eiendomsmegler/ Backoffice

Helen har etter flere år som eiensommegler på Romerike beveget seg innover til Oslo markedet og blitt en del av EIE. Helen har et enorm konkurranseinnstink og vet å bruke det til hennes fordel i eiendomsbransjen. Hun har en brennende lidenskap for å skape gode kundeopplevelser og er alltid tilgjengelig for kundene sine.

Når du velger Helen til å selge boligen din får du ei dedikert og vennlig megler som forstår viktigheten av ett boligsalg og som gir alt under budrunden!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: