card-default

Helge Normann Jakobsen

Eiendomsmegler MNEF

Helge begynte som megler i Oslo 1998 med markedsområde Oslo vest. Her etablerte han tidlig en stor kundegruppe, og var ledende på salg. Helge flyttet tilbake til sin hjemby i 2001 hvor han fortsatte sitt arbeid som megler med fokus på faglig godt meglerhåndverk og kontinuerlig oppfølging/kundeservice. Med over 20 års erfaring som megler kan man trygt si at kundene er i trygge hender med han som megler.

Helge liker særlig godt kombinasjonen med å jobbe på kontor, samtidig som han får være mye ute blant kunder med forskjellige typer eiendommer. Han opplever stor glede når kundene er fornøyde, både på selgersiden og kjøpersiden. Helge er en ekte bygutt fra Tromsø.

Salget han minnes best, var for en kunde som hadde store økonomiske problemer, samt en meget svekket arbeidsevne på grunn av sykdom. Når salget gikk til nesten en million over takst, kunne kunden innfri all gjeld samt ha en god slump til overs. Dette salget gledet ham stort.

Eie Tromsø er et kontor med meget lang erfaring og kompetanse blant sine ansatte. De er opptatt av kvalitet og å yte god service til sine kunder enten de skal selge hjemmet sitt, eller er på jakt etter et nytt. Porteføljen består av boliger i Tromsø og omegn, samt fritidsboliger i nærområdet.

På kontoret er det godt kollegialt fellesskap og alle meglerne har lang erfaring fra Tromsø markedet. Meglerne er spesielt opptatt av markedsføring og kan tilby kundene Eies prisbelønte salgsoppgave, digital markedsføring og annonser, samtidig som du får en meget erfaren og dyktig megler med på laget. Dette gir gode resultater for kundene, og kontoret har satt flere prisrekorder i ulike områder siden oppstarten. Daglig leder sin leveregel innenfor meglingen er som følger: «Vi skal drive skikkelig megling, og gi merverdi for våre kunder». Det oppnår de gang på gang.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: