card-default

Helle Hansen Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

Helle er en hardtarbeidende jente med store ambisjoner. Hun er født og oppvokst på Nordmøre, men valgte å bosette seg i Oslo. Hennes blomstrende kjærlighet for byen har gitt henne svært god lokalkunnskap både innenfor bykjernen og ellers i Oslos mange bydeler.
Helle har lang erfaring innenfor salg og ser på det som et privilegium å kunne få jobbe i et område som hun kjenner så godt og som hun elsker å selge i!

Du skal lete lenge etter en person som er så engasjert. Helle har sterkt fokus på å være tilgjengelig for kundene sine slik at de føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Å selge menneskers største verdier er noe hun har stor respekt for, og kombinasjonen av hennes faglige styrke, omsorgsfullhet og ansvar i jobben gjør henne til en megler du virkelig kan være trygg på.

"Det beste med å være eiendomsmegler, er følelsen jeg får etter jeg har solgt en bolig hvor både kjøper og selger er fornøyd, og veien mot målet har vært gjennomtenkt og godt gjennomført."

Velger du Helle som megler er du sikret kvalitet gjennom hele salgsprosessen, og hun yter maksimalt i alle ledd for å oppnå de beste resultatene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: