card-default

Henrik Ernesto Øygarden

Jurist | Eiendomsmegler | Partner

Henrik er utdannet jurist fra det Juridiske Fakultetet i Oslo. Under juristutdannelsen tok han flere spesialfag i retning eiendom.

Å kunne kombinere jussen med salg var noe han etter hvert søkte etter. Henrik valgte emne fasteiendom med hovedfokus på entrepriserett da han skrev sin masteroppgave. Valget av spesialisering under jusstudiet i kombinasjon med mange års erfaring med salg i ulike bransjer gir han en vinnerkombinasjon hva gjelder kompetanse ikke så mange andre meglere har.

Henrik jobber bredt innen boligmarkedet og selger eiendommer i hele Stor-Oslo; fra Romerike til Bærum/Asker. Dette har gitt han et stort boligkjøperregister, og god kunnskap om kjøpere som er fordelaktig når han skal selge alt fra leilighet, rekkehus og eneboliger.

Henrik er opptatt av å gi kundene i Stor-Osloområdet den beste oppfølgingen og mener derfor at tilgjengelighet bør være i "høysete" i alle deler av salgsprosessen. Han er nøye og strukturert, og er alltid klar for å hjelpe deg med ditt boligsalg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: