card-default

Henrik Ernesto Øygarden

Jurist / Partner

Henrik er utdannet jurist fra det Juridiske Fakultetet i Oslo. Under juristutdannelsen tok han flere spesialfag i retning eiendom.

Å kunne kombinere jussen med salg var noe han etter hvert søkte etter. Henrik valgte emne fasteiendom med hovedfokus på entrepriserett da han skrev sin masteroppgave. Valget av spesialisering under jusstudiet i kombinasjon med mange års erfaring med salg i ulike bransjer gir han en vinnerkombinasjon hva gjelder kompetanse ikke så mange andre meglere har.

Henrik jobber bredt innen boligmarkedet og selger eiendommer i hele Stor-Oslo; fra Romerike til Bærum/Asker. Dette har gitt han et stort boligkjøperregister, og god kunnskap om kjøpere som er fordelaktig når han skal selge alt fra leilighet, rekkehus og eneboliger.

Henrik er opptatt av å gi kundene i Stor-Osloområdet den beste oppfølgingen og mener derfor at tilgjengelighet bør være i "høysete" i alle deler av salgsprosessen. Han er nøye og strukturert, og er alltid klar for å hjelpe deg med ditt boligsalg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.