card-default

Ilias Boulahloud

Medhjelper

Ilias er født og oppvokst i Oslo, og har fra tidlig alder vært interessert i salg. På grunn av hans store interesse for salg og eiendom valgte han å søke seg inn på Handelshøyskolen BI for å utdanne seg som eiendomsmegler. I dag kombinerer han studiet med en deltidsstilling som medhjelper hos oss i EIE Stovner, for å skaffe seg mest mulig erfaring.

Han har gått på videregående skole i Groruddalen, og har god kjennskap til hele Oslo. Ilias er en engasjert mann som alltid higer etter å prestere bedre. Han har et ekstremt pågangsmot, med et stort konkurranseinstinkt og alltid et smil om munnen. Han er veldig engasjert og jobber hardt for å nå sine mål. Vi mener at Ilias er et fremtidig meglertalent, som vi gleder oss til å se mer av når han er ferdig utdannet til sommeren.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: