card-default

Ivar Skaar

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Ivar er født og oppvokst på Stord, litt sør for Bergen, men har blitt Bergensborger på sin hals etter at han bestemte seg for å følge drømmen om en karriere innen eiendomsfaget. Ivar har alltid satt seg høye mål i livet og jobbet hardt for å oppnå disse.

Fotball har stått i fokus siden han lærte seg å gå, og denne interessen førte til at han som 16 åring flyttet hjemmefra for å oppnå best mulig resultat. Både på og utenfor banen er Ivar en strategisk spiller som liker utfordringer og høyt tempo. Han stiller høye krav til seg selv.

For Ivar er det viktig å forstå kundens behov, med fokus på detaljer som har betydning. Ivar valgte overgang til Eie fra 2020 for å spisse seg enda mer som eiendomsmegler, på et lag som har en tydelig profil - og et ønske om å gjøre den viktige forskjellen gjennom hele salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.