card-default

Jan Erik Ellefsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jan Erik Ellefsrud har jobbet som eiendomsmegler siden januar 1997, både på Romerike og i Oslo.

Han har med dette opparbeidet seg et meget godt erfaringsgrunnlag og kunnskap om eiendomsmeglingsfaget. Ikke minst har han tilegnet seg god markedskunnskap i de områdene han selger eiendommer i.

Jan Erik selger også alle typer eiendom.

Tilbakemeldinger fra selgere og kjøpere er at prosessen føles meget trygg, ryddig og effektiv. I tillegg er oppfølgingen meget god.

Målet til Jan Erik er at både selger og kjøper skal være godt fornøyde med salget/kjøpet, og prosessen rundt dette.

Ta kontakt med Jan Erik når du skal selge for en god, hyggelig, effektiv og ryddig salgssprosess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

27

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: