card-default

Jan Wilh Engebretsen

Megler MNEF/Advokat/Fagansvarlig

Etter noen år som forretningsadvokat, deretter 16 år som adm.dir. i en mellomstor handelsbedrift og så flere år som konsulent med hovedfokus på organisasjonsutvikling og rekruttering var det på tide å finne nye utfordinger. Jan valgte en helt annen yrkeskarriere. Med sin bakgrunn innen jus ble det naturlig å begynne med eiendomsmegling. Jan synes salg av eiendom er morsomt og utfordrende ikke minst fordi fast eiendom er de flestes mest verdifulle eiendel. Det absolutt beste med jobben er, ifølge Jan, gleden av å ha fornøyde kunder.

Jan er kombinert A- og B-menneske. Han er gjerne sent i seng, men stort sett alltid tidlig oppe. Det inkluderer også fridager.

På fritiden er det sykling og litt orientering om sommeren, skiturer om vinteren. I tillegg er han veldig glad i hyttelivet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: