card-default

Janne Berner-Mediaas

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Janne har over 20 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. Hun startet som daglig leder i EIE Skøyen & Ullern 1. februar 2021. Hun kombinerer denne rollen med å jobbe som eiendomsmegler. Janne har alltid vært allsidig og har jobbet med mange ulike typer oppdrag.

Med Janne får du en megler som alltid har kunden i fokus. Hun strekker seg langt uavhengig av omstendighetene for salg og kjøp av eiendommen, og på den måten bidra til en enklest og best mulig prosess. Hun mener at det viktigste produktet man kjøper ved et boligsalg, er den megleren som skal gjøre jobben. Janne er svært opptatt av å «snu hver sten». Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: