card-default

Jannicke Sebelien

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jannicke ble megler ved tilfeldigheter. Hun møtte en eiendomsmegler som mente at Jannicke var perfekt for yrket. Deretter ble hun introdusert for sjefen til megleren.Hun fikk jobben, og utdannelsen ble dekket. Hun har jobbet som eiendomsmegler i vel 30 år, og elsker fortsatt jobben sin fordi den aldri er kjedelig. Hun synes det er vanvittig gøy å få til et salg med godt resultat. Fornøyde kunder inspirerer Jannicke til å fortsette det gode arbeidet.

Hun blir beskrevet som ærlig, strukturert og effektiv. Hun er et konkurransemenneske som er flink til å sette av tid til kundene og legger mye energi i hvert oppdrag.

Hun elsker å trene og å holde seg i form. Hun spiller golf og liker å gå på rypejakt med sin firbente. Hun liker å være ute i marka, sykle og gå på ski, og trives godt når hun er på hytta.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.