card-default

Jens August Larsen

Daglig leder | Fagansvarlig | Eiendomsmegler MNEF

Jens August synes eiendom er utrolig gøy. Han liker at jobben kombineres av kontorarbeid og personlige møter hjemme hos folk. Det beste med jobben er det å få møte så mange hyggelige mennesker, og se hvordan de lever.

Han er vokst opp i en meglerfamilie, og vet hva som skal til for å få et vellyket salg. Kollegaene til Jens August synes han er en positiv og ærlig fyr.

På fritiden er han glad i å spille padel. Da må han jobbe konsentrert og strategisk slag for slag for å vinne. Ellers liker han å være sammen med familien, venner og å jakte.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: