card-default

Jo Heiki Støve

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jo Heiki Støve har alltid interessert seg for eiendom og har en far som har jobbet mange år i bransjen. Etter 20 år som eiendomsmegler synes han fortsatt hverdagen er morsom og full av utfordringer.

Jo Heiki er både født og oppvokst i området, og han kan trygt kalles en lokalekspert. Få kjenner boligmarkedet i Kongsvinger og omegn som han gjør. Hvis du velger Jo Heiki som din megler, velger du en megler som yter det lille ekstra hver eneste gang. Han er opptatt av at kunden skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele boligprosessen. Han mener at gode resultater skapes gjennom ryddige og skikkelig prosesser.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: