card-default

Joachim Hoff

Eiendomsmegler

Joachim Hoff er en lokalmegler i Ski med over 15 års erfaring og 850 solgte bruktboliger i Oslo og Akershus siden han meglet sin første bolig i 2001. Han har bred erfaring fra alle typer eiendomssalg, enten det er tomtesalg, salg av fritidseiendommer, nye prosjekter eller bruktbolig.

Joachim er en engasjert og målrettet eiendomsmegler, opptatt av 3 nøkkelmomenter i prosessen: PLANLEGGING, GJENNOMFØRING og RESULTAT!

Velger du Joachim som din eiendomsmegler får du en megler som personlig følger salgsprosessen fra A til Å. Fra tett oppfølging av potensielle kjøpere, til markedsføring av boligen i alle hensiktsmessige kanaler. Slik oppnår han de beste resultatene samt en trygg og god opplevelse for kjøper og selger. Han har høy kundetilfredshet og kan vise til gode anbefalinger fra tidligere kunder. De beskriver han som profesjonell, tilgjengelig og tillitsvekkende.

Joachim bor i Ski og er småbarnspappa til en gutt og en jente. Når han klarer å løsrive seg fra jobben bruker han helst tiden på familien. Han er trener for jentelaget til Ski IL og fotball er en stor lidenskap både når det gjelder å spille selv med Finstad Old Boys eller se på favorittlagene Follo, Vålerenga og Manchester United.

Ta gjerne kontakt med Joachim på 909 67 337 eller jho@eie.no for en hyggelig og uforpliktende prat rundt kjøp eller salg av eiendom.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.