card-default

Johanne Hauge Haakelien

Eiendomsmegler / Partner

Johanne er oppvokst på Oslo vest og har jobbet som eiendomsmegler siden 2014. Hun kan vise til gode referanser og resultater med salg av boliger på Ullern/Røa og i sentrumsnære områder.

Når du skal selge boligen din, vil du oppleve at Johanne som eiendomsmegler har respekt og forståelse for at kjøp og salg av bolig er en følelsesmessig prosess, og at dette er en høyst viktig transaksjon. Med god formidlingsevne og erfaring er du i svært trygge hender med Johanne. Det er viktig for henne at hennes kunder føler seg trygge og blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Ta kontakt i dag for boligråd, og Johanne kan garantere en tett og personlig oppfølging. Hennes engasjement blir deres trygghet!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: