card-default

Jonas Huser

Eiendomsmegler/ Partner

Drømmen om å drive med eiendom startet tidlig for Jonas Huser. Han kommer fra en familie som er veldig engasjert i hus og innredning, så når karriereveien skulle legges, var valget enkelt. Jonas er fra Oslo, og har meglet boliger både i Oslo og Akershus siden år 2000. Han har dermed god kjennskap til boligmarkedet i begge områdene.

Jonas har gjennom mange år i bransjen opparbeidet seg høy kompetanse innen eiendomsmegling. Med sin høye servicegrad, kontinuerlige oppfølging og kvalitet i alle ledd, kan han vise til gode anbefalinger og resultater. I tillegg er han en jovial type med smittende humør.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: