card-default

Kairon Wongraven

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kairon ønsket seg en actionfylt jobb og derfor var det naturlig å bli megler. Kairon er drevet av å gjøre gode avtaler og synes hele prosessen er spennende. Helt fra han gjennomfører første kundemøte og til boligen er solgt.

Kairon er en av gründerne av Eie siden oppstarten. Han har vært aktiv på Frogner-kontoret og Majorstuen før han nå i hovedsak sitter på Eie Vinderen. For Kairon er det alltid det neste salget som er det beste, han motiveres av det som ligger foran han.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: