card-default

Karl David Torp Iversby

Eiendomsmegler MNEF

Karl ble eiendomsmegler for å kunne møte nye mennesker og utfordringer hver dag og at ingen dag er lik. Han setter pris på fleksibel arbeidstid og en variert og lærerik hverdag. Det viktigste for han er at kundene får en god opplevelse gjennom prosessen med både kjøp og salg, så han strekker seg langt for å oppnå dette.

Karl har tidligere erfaring som backoffice før han startet som eiendomsmeglerfullmektig i Eie. På fritiden er Karl aktiv håndballspiller og bruker mye tid på trening.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: