card-default

Karoline Fjellstad Andersen

Eiendomsmegler / Jurist

Karoline Fjellstad Andersen er utdannet jurist fra UiO og daglig leder på kontoret. Hun ønsket seg en farstfylt og utfordrende arbeidsdag – da ble eiendomsmegling midt i blinken. På kort tid har hun dannet seg god forståelse for markedet og med sin juridiske bakgrunn sørger hun for at dine verdier megles under trygge omstendigheter. Hun har stor interesse for interiør og foto, og mener presentasjonen av boligen er alfa omega. Her er det kunden som er i fokus, og hun gir deg gjerne råd og hjelp med styling i forkant av salget. Hun er opptatt av å gjøre en best mulig jobb ved å være hands on under hele prosessen og ikke overlate noe til tilfeldighetene. Hennes nøyaktighet og øye for detaljer er med på å gjennomføre salgsprosesser av høy kvalitet kombinert med fornøyde kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: