card-default

Karoline Nyheim

Eiendomsmeglerfullmektig

Karoline er født og oppvokst i Bodø by. Hun er en ekte Bodøpatriot som elsker naturen og menneskene her. Etter flere år bosatt i utlandet bestemte hun seg for å hive seg på skolebenken i 2017, og det var ingen tvil om at det naturlige valget var eiendomsmegling studiet.

Karoline har jobbet med salg så lenge hun kan huske, og motiveres av å jobbe med mennesker i ulike livssituasjoner. Karoline er en sprudlende, sosial og dyktig person som sjonglerer rollen som 2-barns mamma og eiendomsmegling på fenomenalt vis.

Med høy arbeidskapasitet og høy lidenskap for yrket har du her en megler som alltid er tilgjengelig, som alltid er motivert og vil gjøre alt for at akkurat din bolig får det beste resultatet til slutt. Karoline begynte hos oss som Back Office allerede 1. studieår, og har vært en del av Team Eie siden. I 2020 var hun endelig ferdigutdannetFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: