card-default

Knut Rickoff Christensen

Eiendomsmegler MNEF

Knut jobbet med reiseliv, men da markedet snudde i 2001 måtte han finne på noe nytt. Han tok en dannelsesreise til Russland, og på toget til Vladivostok kom han frem til at eiendom måtte være noe for han i hans ''nye liv''. Sammen med sin gode venn Hans-Petter kjøpte han Meglerhuset som var til salgs på Fagerborg. Han har aldri angret på avgjørelsen.

Han er født og oppvokst i Bogstadveien og kjenner hver eneste krik og krok i dette flotte området. Han har selv gått på Marienlyst, og har nå sin datter på Majorstuen skole.

Knut synes jobben som megler er veldig givende og setter pris på at alle dager er ulike. Han blir stolt av tilliten han får, når et oppdrag er signert, og gleder seg til å ta fatt på veien mot den perfekte budrunden.

På fritiden er det innebandy og quiz som alfa og omega, en god blanding av fysisk og mental trening med venner. I tillegg mener han at jobben hans er en livsstil, en livsstil han trives godt med.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: