card-default

Knut Rickoff Christensen

Eiendomsmegler MNEF | Partner

Knut Rickoff Christensen kjøpte Meglerhuset Ullevålsveien i 2002 og har vært der siden. Han har med over 20 års erfaring solgt både eneboliger, leiligheter, fritidseiendommer, tomter og nå i det siste også bygårder. De fleste salgene gjøres rundt Majorstua/Fagerborg området, men selger like gjerne boliger i hele Stor Oslo.

Uansett størrelse, beliggenhet, kategori og prisklasse gjør han et grundig arbeid for at kunden skal være 100% fornøyd og ivaretatt på veien mot den beste boligopplevelsen. Han er alltid blid, tar alltid telefonen og har god service som sitt sterkeste kort.

Knut bor på Smestad med kone og barn og synes jobben som megler er veldig givende. Han setter stor pris på at alle dager er ulike, og blir stolt av tilliten han får når en ny bolig skal selges. Da gleder han seg til å ta fatt på veien mot den perfekte budrunden.

På fritiden er det innebandy og quiz som alfa og omega, en god blanding av fysisk og mental trening med venner. I tillegg mener han at jobben hans er en livsstil, en livsstil han trives godt med.

https://www.linkedin.com/in/knut-christensen-9876265b/Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: