card-default

Kristian Vagle

Eiendomsmegler

Kristian er en sosial person, med et sterkt konkurranseinstinkt. Han liker salg og eiendom, så megleryrket var et naturlig valg, når muligheten bød seg. Han mener han har får utviklet sine beste evner i yrke. Han liker å styre store deler av dagen selv, dra ut å møte nye mennesker.

Kristian trives godt på Bodøkontoret og sammen gode kollegaer og fornøyde kunder, gleder han seg til å gå på jobb hver dag. Han mener at yrket er spesielt godt de gangene når både kjøper og selger jubler høyt i telefonen. Da kommer godfølelsen. Han har arbeidet som megler siden 2005, og kjenner godt hvordan Bodømarkedet beveger seg.

I fritiden bruker han mye tid sammen med sine døtre, og han er flittig bruker av nærområdet og den flotte naturen i Bodø.

Kristian vant i 2019 pris for å ha EIE-kjedens mest fornøyde kunder og jobber hardt hver dag for å fortsette å ha det!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: