card-default

Kristina Overen Myhre

Eiendomsmegler / Partner

Kristina er en fokusert og dedikert megler. Hun er faglig oppdatert og gir tett oppfølging gjennom hele prosessen slik at kunden føler seg godt ivaretatt. Interessen for eiendomsmegling startet tidlig, men før hun ble megler studerte Kristina økonomi og har også jobbet på Statens Kartverk Tinglysingen. Hun har mange baller i luften, men er pålitelig, nøyaktig og brenner for å være best. Kristina er godt forberedt og klar til å skreddersy salgsprosessen for hver enkelt kunde.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: