card-default

Kristoffer Spone

Trainee

Kristoffer er oppvokst i Oslo og har god kunnskap om hovedstadens egenskaper. Kristoffer har fire års erfaring fra eiendomsmegling, og åtte-års erfaring med salg. Utover utdanningen i Norge har han bodd og studert i USA og Colombia, og behersker dermed tre språk svært godt.

Han har siden ung drevet med salg og idrett, noe han mener går hånd i hånd da konkurranseinstinktet er avgjørende.

Kristoffer er en av kontorets traineer, og er tilgjengelig på e-post og mobil for alle kunder. Kristoffer tar i mot alle henvendelser og tar det videre til kontoret.
Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: