card-default

Kristoffer Woldsund

Eiendomsmegler

Kristoffer har jobbet som eiendomsmegler siden 2015 og har over 400 boligsalg bak seg. I tillegg til lang fartstid i bransjen har han også en bakgrunn som håndverker. Disse erfaringene bidrar til at han gir interessenter utdypende og ikke minst gode svar på spørsmål om boligens standard. Dette er ofte det lille ekstra som kan vippe interessenter over til budgivere.

Kristoffers beste referanser er gode salg og fornøyde kunder - derfor er det viktig for han at nettopp ditt salg blir hans besteFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: