card-default

Lars Kristian Hanssen

Eiendomsmegler

Lars Kristian er en energisk og humørfylt person med god arbeidskapasitet og er meget resultatorientert. Det må man være for å innfri kundens forventninger ved en handel, der store verdier for kunden står på spill.

Hverdagen for en megler er variert og spennende med et stort spenn av ulike mennesker som alle har sine forventninger når de skal kjøpe eller selge eiendom. For mange er det ikke bare en eiendom, det er deres hjem som skal selges.

Lars Kristian har bred erfaring som eiendomsmegler gjennom mange år med en svært variert portefølje i alle prisklasser.

Han har vokst opp i Vestre Aker, hvor han også gikk på skole og lærte å glede seg over friluftslivets muligheter og ulike idrettslige aktiviteter. Denne bakgrunnen er god å ha med seg for å skape balanse i et hektisk yrke som eiendomsmegler.

Lars Kristians mantra er enkelt: Hva kan jeg gjøre for deg? Hva skal til for at du blir fornøyd?

Ring meg, 92 21 86 15, så prøver vi å finne det ut sammen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: