card-default

Linda Brattebråten Hagen

Megler MNEF / Partner

Linda er særdeles glad i bolig og interiør. I tillegg liker hun godt å få jobbe med mennesker. Hun synes jobben er både fleksibel og utfordrende, noe som gjør at hun stortrives. Hun beskrives som ærlig og nøyaktig.

Det beste salget hun har hatt var et dødsbo som ble solgt for flere millioner over takst. Det kom arvingene godt i hende, og det var et salg hvor de hadde slitt lenge med en annen megler. Dette salget ga henne virkelig "godfølelsen."

På fritiden er det samvær med venner og familie som blir høyest prioritert. Deretter er det trening som står på listen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: