card-default

Line Pettersen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Line mener at det beste med jobben er å møte spennende mennesker, bruke lovverket og tolke jussen. I tillegg til å være kreativ med tekst og bilder i salgsoppgaver blir hun utfordret til å gjennomføre gode salg med både fornøyde selgere og kjøpere. Denne buketten av spennvidde i varierte oppgaver, gjorde valget av yrket enkelt.

Å få jobbe med å hjelpe andre til å selge deres hjem, gjør at hun føler seg beæret.

Etter at dagens arbeidsoppgaver er unnagjort liker hun å være sammen med sine barn og venner. Med småbarn kan fritiden hennes beskrives med ett ord: AKTIV.
Å hoppe på trampoline og høre på barnelatter er en svært god måte å fylle opp energilageret.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: