card-default

Line Rundmo

Medhjelper / Backoffice

For Line Rundmo er eiendomsmegling det perfekte yrket, som lar henne kombinere interesse og erfaring innen interiør og bolig, med erfaring innen journalistikk og salg.

Line er utdannet journalist og eiendomsmeglermedhjelper, og bidrar til at meglerne kan levere god tekst og kreativt innhold på alle flater. Takket være en høy arbeidskapasitet og brennende engasjement bidrar hun til fornøyde boligselgere og kjøpere, og generell trivsel på kontoret.

Fritiden tilbringes gjerne med familie og venner, enten gjennom felles interesser som innebærer aktiviteter i frisk luft, eller med skjerf rundt halsen på fotballkamper.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: