card-default

Lise Eilertsen

Eiendomsmegler

Lise er født og oppvokst på Kongsvinger og etter tre år utenbys for å ta graden, så flyttet hun rett hjem igjen. Hun bestemte seg allerede i tidlig alder at det var eiendomsmegler hun skulle bli. Men havnet i en stilling som oppgjørsansvarlig rett etter skolen, og har jobbet med det i fem år. Hun har derfor også gode kunnskaper om alt arbeidet bak, og helheten for gjennomføringen av et godt boligsalg!

Lise mener at tillit og oppfølging er egenskaper som kommer til å gjøre henne til den beste megleren for sine kunder. Hun er en meget positiv person som alltid stiller opp, og er over snittet engasjert og dedikert.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: